Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els Mossos d'Esquadra desallotgen la "rave" de Llinars del Vallès que feia 40 hores que durava. La demora ha provocat les queixes veïnals i obre una nova disputa dins del Govern. El Prociat estudia incrementar les restriccions a partir de dilluns vinent. El concurs de creditors de les clíniques Dentix deixa 10 mil clients amb tractaments pendents. El Barça estrena l'any visitant l'Osca amb Leo Messi com a novetat a la convocatòria.

A un quart d'una del migdia, una vintena de furgonetes dels Mossos d'Esquadra han entrat a la nau abandona i han donat la festa per acabada. La música encara sonava a tot drap i la festa 'rave' seguia, malgrat que eren pocs els que encara ballaven. Després de dues nits, alguns dels participants -molts d'holandesos, belgues, francesos i italians- dormien als seus vehicles. Agents de la policia catalana i municipal els han anat encerclant i han començat a identificar-los. Segons el director de la Policia, Pere Soler, tots els assistents són sancionat amb multes de fins a 3.000 euros. Els organitzadors, si es demostra la seva existència, poden ser multats amb 600.000 euros.

Interior intensifica els controls durant la nit de Cap d'Any per garantir que "es compleixen les restriccions". Els sanitaris alerten que després d'un any de pandèmia pot arribar a semblar normal que cada dia morin desenes de persones per la Covid-19. Salvador Illa protagonitza el primer vídeo de campanya electoral.  Els supervivents de l'incendi de la nau de Badalona han tornat al solar on hi havia l'edifici. Aquesta nit Barcelona donarà la benvinguda el 2021 amb un castell de focs artificials. 

Interior intensificarà els controls durant la nit de Cap d'Any per garantir que "es compleixen les restriccions". 3600 agents formaran part del dispositiu especial. El conseller d'interior Miquel Samper, reconeix la seva "sorpresa" per l'absència de Salut a la roda de premsa per explicar el dispositiu de Cap d'Any. Sanitaris alerten que després d'un any de pandèmia sembli normal que cada dia morin desenes de persones per la Covid-19. Salvador Illa, recentment proclamat candidat dels socialistes protagonitza el primer vídeo de campanya electoral. La meitat de la població s'ha sentit sola durant la pandèmia. Ja queden clars els caps de llistes dels partits per les eleccions del 14F. Els supervivents de l'incendi de la nau de Badalona han tornat al solar on hi havia l'edifici. Aquesta nit Barcelona donarà la benvinguda el 2021 amb un castell de focs artificials. La violència de gènere ha deixat aquest any a Catalunya 8 dones assassinades.