Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En la seva intervenció davant el Consell Nacional extraordinari del partit, Salvador Illa, ha assegurat que “accepta ser el candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC” perquè diu “estar preparat per ser el President de Catalunya”. Illa ha emplaçat els catalans a no triar el camí de la por sinó el de la confiança. En aquest sentit marcat la seva voluntat d’apostar pel retrobament sense revenges i tornar al punt en el que els catalans vam deixar d’escoltar-nos”.

L'Executiva dels socialistes ratifica Salvador Illa com a cap de llista pel 14F després que Miquel Iceta hagi fet un pas al costat. Lorena Roldán anirà de número 2 a les llistes del PP de Catalunya pel 14F.  El ministre de Justícia Juan Carlos Campo s'afegeix a "l'aposta per la reconciliació" del president Sánchez. Els caps d'epidemiologia dels hospitals reclamen als sanitaris que es vacunin en una carta. Més de 250 agents de la Guardia Urbana reforçaran el control la nit de Cap d'Any.


 

  • La fins ara portaveu de la formació taronja al Parlament acusa Arrimadas d'actuar de forma unilateral
  • Roldán serà la número dos d'Alejandro Fernández a la circumscripció de Barcelona
  • L'exdirigent de Cs diu que el 14-F és una "oportunitat històrica" per visibilitzar la "majoria constitucionalista"

Lorena Roldán anuncia que deixa Ciutadans per incorporar-se a les files del PP de Catalunya. Acusa la líder la formació taronja, Inés Arrimadas, d'actuar de manera unilateral i critica els pactes, precisament, amb els socialistes. Passa de ser portaveu de Ciutadans al Parlament i senadora, a ser la número 2 del PP català per BarcelonaUna decisió meditada segons ha dit, però que ha pres perquè creu que la formació taronja ha prioritzat els pactes amb el PSOE i no ha actuat com a dic de contenció contra el nacionalisme. D’aquesta manera dona entendre que Ciutadans ha perdut l’essència amb la que va néixer.

Lorena Roldán anirà de número 2 a les llistes del PP de Catalunya pel 14F. Junqueras allunya la possibilitat d'un pacte amb els Socialistes. El ministre de Justícia Juan Carlos Campo s'afegeix a "l'aposta per la reconciliació" del president Sánchez. Els caps d'epidemiologia dels hospitals reclamen als sanitaris que es vacunin en una carta. L'Executiva dels socialistes ratifica Salvador Illa com a cap de llista pel 14F. Més de 250 agents de la Guardia Urbana reforçaran el control la nit de Cap d'Any. La companyia Elena Martinell estrena "Plomes i reclams".

 


 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, assegura que s'anirà coneixent com es materialitza el full de ruta de renovació de la corona ”pas a pas” "i sempre amb “ transparència i exemplaritat". Sánchez ha respost així en roda de premsa a la possibilitat que govern espanyol impulsi una llei de la corona o algun altre tipus de reforma.  En aquest sentit, ha titllat el discurs de Nadal de Felip VI de "valent" perquè "va marcar clarament quin és el rumb cap a on vol dirigir la corona" amb una renovació lligada a la "transparència, rendició de comptes i exemplaritat".

El president del Govern, Pedro Sánchez, assegura que el seu executiu "des del principi no ha amagat les seves intencions" i aposta "pel retrobament i la convivència" i per "superar episodis que fan enrojolar el conjunt del país", quan ha estat preguntat per possibles indults als presos independentistes. En la roda de premsa posterior al darrer Consell de Ministres de l'any, Sánchez ha afegit que "quan parlem de Catalunya, ningú està lliure de culpa" i que tots han comès "errors". Per això ha fet una crida a "aprendre, mirar endavant i ser capaços de trobar un espai de retrobada". Sánchez també adverteix que ell es pronunciarà quan els informes sobre els indults demanats arribin a la taula del Consell de Ministres.

La vacunació massiva començarà a Catalunya demà. 802 persones ja han rebut la dosi. Els experts critiquen que el govern no augmenti les restriccions per cap d'any. Unitats de cures intensives com la de l'Hospital del Mar de Barcelona tornen a alertar del perill de saturació dels hospitals. El líder de Ciudadanos Carlos Carrizosa carrega contra el Govern per la manca d'ajudes als sectors més afectats per les restriccions. Lildami anuncia nou disc. El Parc de la Màgia d'Orient situat al Fòrum de Barcelona obre les portes. L'exposició del Caixa Forum 'So lazy' ens mostra la mandra des d'un vessant econòmic. L'audiència de Lleida ha condemnat a més de 14 anys de presó l'exlíder de Vox José Antonio Ortiz per abusos sexuals a discapacitats. Enginyers, soldats i savis, nova exposició. 

La vacunació massiva començarà a Catalunya entre demà i dissabte. 802 persones ja han rebut la dosi. Els experts critiquen que el govern no augmenti les restriccions per cap d'any. Unitats de cures intensives com la de l'Hospital del Mar de Barcelona tornen a alertar del perill de saturació dels hospitals. El líder de Ciudadanos Carlos Carrizosa carrega contra el Govern per la manca d'ajudes als sectors més afectats per les restriccions. Lildami anuncia nou disc. El Parc de la Màgia d'Orient situat al Fòrum de Barcelona obre les portes.