Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els sectors afectats per les noves restriccions consideren totalment insuficients les ajudes de 2.500 euros anunciades pel govern de la Generalitat. Els pocs contractes de Nadal s'extingiran. Molts negocis creuen que no podran aguantar més setmanes aturats. És el cas dels gimnasos. Des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya anuncien accions judicials per evitar el nou tancament.

La Generalitat decreta el confinament municipal i noves restriccions com el tancament de centres comercials després de Reis i durant 10 dies. Salut avança la vacunació del personal sanitari, al mateix temps que seguirà amb la campanya de les residències. La vacunació també es farà durant els festius i els caps de setmana. Els partits catalans exigeixen que Salvador Illa deixi el seu càrrec de ministre de Sanitat. La Vall d'Hebron engega una iniciativa per millorar l'estat d'ànim dels nens que reben tractament oncològic costumitzant les caixes que els proporcionen medicació. El Barça guanya l'Osca per la mínima (0-1).

El Departament de Salut ha reconegut que no s'han complert les previsions de la vacunació i ha anunciat que es farà "un esforç més" i es vacunarà cada dia, també els festius. Segons ha apuntat el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, s'ha pres aquesta decisió per reforçar aquest "grup essencial" però ha dit que no s'oblidarà que les residències són "la prioritat".

El govern decreta el confinament municipal durant deu dies, a partir de dijous. Les restriccions s'han endurit per l'empitjorament de les dades de la pandèmia. Llibertat provisional amb càrrecs pels 2 detinguts per l'organització de la multitudinària festa il·legal a Llinars del Vallès. Tots els partits demanen que Salvador Illa deixi la cartera de ministre de Sanitat. El Barça guanya per la mínima (0-1) l'Osca.