Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Acaba el temporal 'Filomena' i comença l'anticicló amb un temps més estable
  • El servei d'AVE a Madrid s'ha restablert aquest migdia
  • Mor d'un infart un conductor que havia quedat atrapat a Belltall

Les comarques de l'interior de Tarragona i Lleida s'han llevat amb paisatges completament blancs per la tempesta Filomena. A municipis com Falset s'han registrat gruixos de més de 50 cm. Milloren una mica les dades epidemiològiques de la covid-19 a Catalunya i també el nombre de vacunats. L'Hospital Clínic acull avui la Marató de Donació de Sang. Veïns de Sabadell afectats per talls de llum en plena onada de fred. Baixada de la compra de torrons aquest Nadal. 5 anys sense David Bowie.

La borrasca Filomena arriba a Catalunya. Ho ha fet de matinada i ha deixat nevades més generoses a les Terres de l'Ebre, al Camp de Tarragona, al Pla de Lleida, a la Catalunya Central i a les comarques pirinenques. Les restriccions per la neu afecten el transport de mercaderies. Segueixen en augment els contagis per covid-19 a Catalunya. En plena campanya de rebaixes, els comerços no essencials estan obligats a tancar. El temporal de neu ha obligat a suspendre alguns partits de la Lliga de futbol. El Barça de Koeman sí que jugarà a Granada.

Activada l'alerta per l'arribada del temporal Filomena que ha deixat nevades a cotes molt baixes que s'estendran a gran part de Catalunya. La conselleria d'Interior ha prohibit la circulació de camions des d'avui a les set de la tarda fins a dilluns al matí i també ha demanat que s'evitin els desplaçaments. Màxim històric del preu de la llum, mentre el conveni entre la Generalitat i Endesa per assumir el deute de les famílies vulnerables segueix encallat. La Unió Europea ha comprat 300 milions més de dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19. La policia desarticula la principal organització criminal encarregada de l'elaboració i el subministrament de drogues sintètiques a Espanya.

Màxims històrics del preu de la llum coincidint amb l'arribada de la borrasca Filomena a Catalunya. La devallada de temperatures afecta ja de ple a moltes zones de Catalunya. Interior demana limitar la mobilitat per evitar problemes durant l'episodi de mal temps previst per a aquest cap de setmana. El departament de Salut planteja tancar les escoles si les dades epidemiològiques continuen empitjorant. La Unió Europea ha anunciat la compra de 300 milions més de dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19. Desmantellen a Barcelona el principal laboratori de droga sintètica d'Espanya. L'operatiu policial ha detingut 11 individus, inclòs el cap de l'organització. El Cornellà jugarà contra el Barça en els setzens de final de la Copa.

El preu de la llum es dispara per l'onada de fred que avui arribarà al seu màxim històric i s'ha encarit un 27% en la primera setmana de l'any respecte al 2020. Les baixes temperatures afecten especialment a les persones sense llar o en situació de pobresa energètica. Protecció Civil demana limitar la mobilitat. La nevada podria ser generalitzada demà. El departament de Salut posa per primer cop sobre la taula la possibilitat de tancar escoles davant la previsió que les xifres de la pandèmia empitjorin. La Unió Europea ha anunciat la compra de 300 milions més de dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19. Desarticulada la principal organització criminal internacional encarregada d'elaborar i subministrar la majoria de drogues sintètiques que es consumeixen a Espanya. El Barça debutarà a la Copa contra el Cornellà, l'Espanyol s'enfrontarà a l'Osasuna i el Girona al Cadis.